Tarieven

Een therapie traject heeft altijd een uniek karakter. Hierdoor zullen het aantal sessie ook verschillend kunnen zijn. De kosten van een sessie relatie en gezinstherapie zijn (90 minuten)  €110,-.

Je kan de kosten van de therapiesessies worden niet vergoed door de ziektekostenverzekering. Zelf betalen of een beroep doen op je werkgever zijn de verschillende mogelijkheden.

De kosten voor 'zakelijke' coaching bedraagt €75,- per uur. Onder bepaalde voorwaarden zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. Informeer bij de belastingdienst of uw fiscaal adviseur.

Mijn consulten vallen onder “Alternatieve Geneeswijzen”, dit valt onder de 'aanvullende verzekering'. Belangrijk hierbij is te weten dat ik een landelijk zorgverlenersnummer heb (AGB code) en ben aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie en de beroepsvereniging NVPA. Ook zijn er mogelijkheden de kosten op te voeren bij de belastingdienst: bij de jaarlijkse aangifte inkomstenbelasting is het mogelijk een (gedeelte) van de niet vergoede kosten te declareren. Je kan bij de belastingdienst na vragen of hier voor jou mogelijkheden voor zijn.

Indien u minstens 24 uur van te voren uw verhindering doorgeeft, berekenen wij de gereserveerde tijd niet.